Oplossing Facebook 500 server error 27


Op dit moment zijn er veel personen die op facebook na het inloggen een 500 server error krijgen. Hierdoor kunnen ze Facebook niet gebruiken.
Een tijdelijke oplossing om nog wel gebruik te kunnen maken van Facebook is  gebruik te maken van www.beta.facebook.com


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

27 thoughts on “Oplossing Facebook 500 server error

 • rudy

  Link werkt helaas niet meer, want je komt alleen in een registartie-scherm en niet meer bij de inlog. Gisteren nog wel………….

 • Niels

  Zelfde probleem hier. Met alle browsers, ondanks cache leeghalen, firewalls uitzetten, en het gaat zelfs fout met mijn iPad. Lijkt locatiegebonden, aangezien het op mijn werk wel goed gaat. Thuis draai ik op Xs4all. Hebben anderen hier met andere providers last van?

 • john

  ik heb er al 3 weken last van. er heeeeeeeeeel veeeeel andere mensen.
  er zijn heel veel forums te vinden op het net met mensen die er over klagen ook velen waaronder ik hebben mail gestuurd naar facebook.maar krijg geen antwoord terug. beta versie werkte goed tot vandaag kan er nu ook niet meer op komen.vind dit erg balen want speelde games op facebook.
  heb kpn maar daar ligt het niet aan las ik het ligt aan facebook zelf

 • Winfried

  Ook problemen met Facebook. Heel soms kan ik er wel op komen, maar dan is het meestal zo dat na een paar minuten het messages deel wel uitvalt, maar ik nog wel berichten kan lezen.
  Op dit moment kan ik er overigens weer helemaal niet in komen.

  Zit op KPN Glasvezel.

 • Miriam Hichri-Boxman

  O, ik ben iig blij te lezen dat ik niet de enige ben! Ik ben zéér actief op facebook en kan er thuis ineens helemaal niet meer op. Tot gisteren nog 1 of 2 keer per dag maar dan ging er van alles fout met reply en reacties ed. NU kan ik er helemaal niet meer op en ook beta.facebook.nl werkt niet. Dit is echt te gek voor woorden! Ik heb als provider Tele2 maar ik heb het idee dat het daar niet aan ligt. Ik heb gehoord over die Malhaus-blocker (of zoeits). Afijn, daar mijn ip-adres gecheckt maar geen blocks dus ook daar ligt het niet aan. Iemand al een oplossing??

 • Johan

  Ook sinds 3 weken last van. Alles, ècht alles geprobeerd maar zonder resultaat. Ontdekte in m’n gebeurtenislogboeken van m’n router wel dat ik omstreeks de tijdstippen dat ik facebook probeer te benaderen er een log van een TCP-port scan in de logs verschijnt. De IP-adressen via een Whois opdracht nagetrokken en de laatst genoteerde IP-adressen blijken van facebook zelf te zijn en ik kan me geen enkele reden voorstellen waarom zij mijn systeem zouden willen scannen. Hoopte tot voor kort dat het idd een serverprobleem zou zijn maar hoorde vanavond van mijn bij mijn ex wonende dochter dat sinds zij vorige week met haar notebook draadloos op mijn netwerk was ingelogd nu bij mijn ex thuis exact dezelfde problemen heeft met facebook. Als enige thuis want de vaste verbinding bij haar blijkt gewoon te werken. Begin me nu toch langzaam af te vragen of er ergens iets op mijn en haar systeem is geïnstalleerd want kan het anders niet meer verklaren. Anybody an idea??

 • Fleur

  Ook ik heb last van de storing. Vanaf vorige week Zondag. Ziggo gebeld en werd me vertelt alles de ressetten, dit tot geen gevolgen. Het is nu dus afwachten…. maar als ik alle reacties lees met: ”al 3 weken” baal ik wel flink. Hopelijk word dit probleem snel opgelost!

 • Lies

  Hier ook hetzelfde probleem, en alleen maar reacties van facebook kijk op de hulpsites waar ik dus niet op kan. Misschien zou het wel netjes zijn van facebook om ons even te laten weten dat ze aan het werk zijn om dit probleem op te lossen……. (en dan via een niet facebook site;-))

  Ik heb via een ander forum nog deze site gevonden (het ziet er niet uit maar je blijft bij, hoewel je niks kan) http://m.facebook.com/ inlog werkt afwisselend

 • roskam

  Bij mij doet ook die laatste link van jou het niet Lies. MAAR ben blij dat ik niet de enige ben. Hoop dat het gauw is opgelost. Snap er niks van. Heb alles geprobeerd

 • Rini

  Hier werkt het ook niet sinds afgelopen dinsdag. Donderdag ging het wel totdat ik games wilde spelen. Toen was het over en uit. Mijn provider is Onsbrabantnet. Alleen probleem met Facebook dus dar zit het probleem.

 • Zoe

  Ook ik heb sinds een paar weken problemen met Facebook.
  Thuis kom ik er helemaal niet op via de wireless network, maar ook niet als ik een computer rechstreeks op de router aansluit. Verschillende laptops geprobeerd en mijn I-Pad. Niets geeft toegang.

  Geen enkele browser werkt.

  Chrome geeft een HTTP-fout 500
  Firefox geeft een blanco scherm
  Explorer geeft een Error 404 gepaard met een reclame voor een uitvaart verzekering

  Op mijn werk kan ik wel gewoon op facebook en via mijn telefoon (Vodafone) ook.

  De Beta link werkt ook niet (heeft 5 minuten wel gewerkt)

  Ik kan nergens op internet vinden waar dit precies aan ligt of hoe het opgelost kan worden. Wel lees ik dat veel mensen hetzelfde probleem hebben.
  Je zou denken dat Facebook hier naar zou kijken of een e-mail naar de leden met problemen zou sturen. Ik geloof dat hun adverteerders hier ook niet happy mee zijn.

  Het kan toch niet aan onze eigen instellingen liggen?
  Mensen met verschillende routers / providers en woonachtig in verschillende regio’s hebben hetzelfde probleem.

  Facebook regaeert niet, dit is al met al zeer frustrerend!!

 • Kantie

  Ow thank god, ik ben niet de enige. Ik was al bang dat er iets gehackt was op mn fb account. Thuis Ziggo: werkt niet. Mobiel Vodafone: werkt niet. Op het werk doe ik niet aan facebook.

  Heel irritant dat je dus nergens kan kijken wat je er aan kan doen omdat het allemaal op fbpagina’s is. Sja die kan ik niet zien… Gevalletje afwachten denk ik.

 • Josephine

  Re: OPLOSSING GEVONDEN !!!!! LEES LEES

  Gepost door: josephine

  Datum: 24 april 2012 08:23

  we hebben de oplossing gevonden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  het heeft te maken dat je IP adres van de router op de “zwarte lijst” terecht gekomen is bij spamhouse

  je kunt dit ongedaan maken op http://www.spamhauss.org

  je zoekt via de gebruiksaanwijzing van je router je IP adres op van je router incl de puntjes (dus niet van je computer)
  dit vult je in bij spamhauss onder het

  kopje PBL en dan staat aan de linkerkant
  het blokje blocklist help
  daaronder staat blocklist removal center en daar kun je het invullen (enter IP adres)
  dan zie je dat hij gebloct is en dan krijg je een lijst waar het adres geblockt is en dan volg je de instructies

  daarna wacht je dat het overnight doorgevoerd wordt door spamhaus en de volgende dag werkt het weer perfect!!!!

  ik hoop dat jullie hiermee succes zullen hebben net als ik.

  Voor donaties kunt u mij mailen, dan stuur ik min banknummer

  groetjes josephine