iPhone App: Image to Text


 

Een functionele App van mijn werkgever voor de iPhone Image to Text.
Meteen even testen natuurlijk.
Ik heb een foto van mijn beeldscherm gemaakt en verzonden naar mijn emailadres.
En hierbij het resultaat.


Tekst in mijn email.

Een reactie van Jos Maassen
Maandag 20 juni was ik aanwezjg bij SMC0413 en ben blij dat ik geweest ben
Ovengens had ik mijn moeder (67 jaar) meegenomen Ik was zeer benieuwd wat er door haar heen zou gaan tijdens die avond Sinds ? jaren door toedoen van een van haar kleinkmderen (toen 14 jaar) is zjj ook aan het “computeren” en “internetten geslagen
Patrick vd Meulesteen vertelde met verve over het social media gedrag bij RICOH, helemaal top’ Een innovatief bedrijf. waar social medi3 onderdeel zjjn van de werkzaamheden Ik zelf ben werkzaam bij een bank en daar staat social media nog in de kmderschoenen Wei ben ik daar o a bezjg om mijn coilega s kennis te l3ten maken met Yammer Patrick adviseerde me “ga vooral door met de innovators en houd vol” Ovengens bij RICOH doet de board ook mee met de social media
Daarna presenteerde Remco van Buuren zjjn experiment metvacatures in een group in LinkedlN met mooie resultaten de enorme kracht van o a LinkedlN werd al snel duidelijk Het werd wel duidelijk dat mensen fclijkbaar erg graag ergens bij willen horen. het aantal members in de group nam in korte tijd enorm toe Remco vroeg daarna aan de vele aanwezigen om tips “hoe nu Joost van Beek trok mij aan mijn blouse want wist dat ik zelf ook met een dergelijk project oezig ben Op dat moment improviseerde we mijn ervaringen met social media die ik toepas in mijn weosite www hrdpipi nl een .online community voor een specifieke doelgroep De aanwezigen waardeeiaen deze spontane actie en op die manier hebben de aanwezigen elkaar weer verder geholpen door kennis en ervaringen te delen volgens mij precies het doel van SMC0413 in de auto terug naar Uden vroeg ik m*jn moeder ~wat is nu jouw indruk?” 2e antwoordde tjonge tionge W3t een onrust 3llem33l die social media, en wat is trouwens billy”, “yammer en “likes’

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.