Runkeeper Races Live 3


Ik heb besloten om de betaalde versie te nemen van Runkeeper.
De laatste maanden ben ik me meer gaan verdiepen in deze app op mijn iPhone.
Erg leuk om een street team te vormen met je vrienden en bekenden.
Tevens je statistieken te kunnen volgen en met de betaalde versie is het mogelijk om je tijdens een hardloopwedstrijd te volgen. Dit is leuk voor het thuisfront om te kunnen zien hoe ver je staat tijdens de wedstijd.

Zie in het onderstaande filmpje hoe het werkt.

Na vorig jaar de New York Marathon te hebben gelopen is mijn nieuwe uitdaging de Marathon van Berlijn op 25 september. Bij de volgende wedstrijden ben ik online te volgen. Dam tot Dam loop en de Marathon van Berlijn.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 thoughts on “Runkeeper Races Live