Facebook berichten Overige 7Facebook berichten die in Overige komen te staan zijn niet van je vrienden maar van
onbekenden die je een bericht sturen. Meestal komen hier in mijn geval wat berichten in van feesten en party’s. Niet echt iets om bij te houden. Ik heb mijn e-mail notificatie uitstaan. Maar via mijn Iphone app valt deze overige tab een stuk beter op. Hierdoor kwam ik erachter dat iemand mijn identiteitsbewijs heeft gevonden en mij netjes via Facebook een bericht heeft gestuurd, en nog een aantal berichten waar ik nu veel
te laat een reactie op terug heb kunnen geven.
Ik ga de overige berichten vanaf nu beter in de gaten houden.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 thoughts on “Facebook berichten Overige